Loša igra i poraz Zvezde

19:19 26. 01. 2021. FoNet/Evroliga | Ivica Strnčević

ISTANBUL - U 22. kolu Evrolige, košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Istanbulu od Efesa sa 86:72 (29:13, 27:22, 19:17, 11:20) i sa učinkom od sedam pobeda i 15. poraza nalaze se na pretposlednjem, 17. mestu.

U verovatno najlošijem izdanju ove sezone, crveno-beli su utakmicu izgubili već posle prvih deset minuta, kada nisu igrali ni odbanu, ni napad i kao da ih nije ni bilo na terenu.

Efes je sa punom koncentracijom odigrao još samo drugu četvrtinu, da bi u drugom poluvremenu njegovi igrači znatno usporili tempo i rutinski odrađivali posao, jer je za tri dana na programu naredno kolo.

Kao i na prethodnoj utakmici protiv Barselone, košarkaši Crvene zvezde nisu bili dovoljno borbeni i susret su završili sa sedam skokova manje od protivnika. Pored toga, nisu bili ni dovoljno agresivni u napadu, pa su domaćini za 40 minuta napravili samo 13 faulova.

Ovim porazom Zvezda je najverovatnije ostala bez šansi da se bori za plsman u četvrtfinale, jer sada ima pet pobeda manje od osmoplasiranog Efesa. (kraj) is

Share: