Najnovije

Svet

Srbija

Reels

Opasnost od evroskepticizma

Ukoliko se nastavi kampanja da EU pravi rudarsku koloniju od Srbije može se razviti evroskepticizam, izjavio je FoNetu programski direktor Novog trećeg puta Dimitrije Milić u okviru serijala razgovora Agreman o spoljnoj politici.
Vidi sve
Nadležnosti sve manje
Nadležnosti sve manje
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus o rešavanju kosovskog problema govore novinarka i urednica Novog magazina Jelka Jovanović i poslanica Narodnoog pokreta Srbije Snežana Rakić.
/
Ni pod tačkom razno
Ni pod tačkom razno
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus o rešavanju kosovskog problema govore nekadašnji premijer i ministar unutrašnjih poslova Zoran Živković i nosilac liste Za zeleni Beograd, pulmolog Dejan Žujović.
/
Zajednica ispod šljive
Zajednica ispod šljive
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus o rešavanju kosovskog problema govore novinar Željko Veljković i novinar dnevnog lista Danas Vojin Radovanović.
/
Ruku pod ruku
Ruku pod ruku
Nismo u antičkom vremenu, kada su, zbog Olimpijskih igara, prekidani ratni sukobi, to je danas čista utopija, ali ne verujem da će se aktuelni politički ili ratni sukobi odraziti na zbivanja na borilištima, pa ne očekujem ni neke veće političke manifestacije u Parizu, izjavio je FoNetu sportski novinar Vladimir Stanković.
/