Svet

Srbija

Reels

Žrtva odsustva politike EU

Evropska unija ne zna šta će sa sobom i Srbija je žrtva odsustva te politike proširenja. izjavio je FoNetu direktor vesti TV Nova Slobodan Gerogieva u okviru serijala razgovora Kosinus o trajnom rešenju pitanja Kosova.
Vidi sve
Izvrstan izvršilac
Izvrstan izvršilac
Bivši diplomata Nebojša Vujović izjavio je FoNetu da je Kosovo završena priča i da je u miru izgubljeno ono što je sačuvano u ratu i procenio da je pred predsednikom Aleksandrom Vučićem sada "novi zadatak" da omogući iskopavanje litijuma i spasi nemačku autoindstriju.
/
Sve manje stajskog đubriva
Sve manje stajskog đubriva
Stajsko đubrivo je bolje od veštačkog, jer ispušta hranljive nutrijente tačno onim tempom kojim ga biljke usvajaju, tako da ne dolazi do neželjenog nađubrivanja podzemnih i površinskih voda, koje izaziva ekološke probleme, rekao je FoNetu docent Hemijskog fakulteta Konstantin Ilijević.
/
Predstava lošeg kvaliteta
Predstava lošeg kvaliteta
Propaganda u medijima zbunjuje ljude, posebno ako im je dostupna samo jedna vrsta sadržaja, jer tada počnu da veruju u više puta ponovljenu laž, izjavio je FoNetu voditelj emisije "Mentalno razgibavanje", Marko Stepanović.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 9. do 15. septembra 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/